Produkter i kategorien : Køkkenvægte

Wilfa KW-4 Køkkenvægt

Køkkenvægt i rustfrit stål, der kan veje op til 5 kg. - 2 vægtenheder-g/Oz- Med stort display der er let aflæse- Kan måle vandmængde

OBH 9804 Steel Pro køkkenvægt

Fuldelektronisk køkkenvægt med platform i rustfrit stål. Vægten har omstilling fra gram til deciliter, nulstillingsfunktion og automatisk sluk. Den vejer i 1 grams interval og kan max veje 5 kg.

OBH 9807 Attraction køkkenvægt sort

Fuld-elektronisk køkkenvægt med platform i glas.Den har stort LCD display , nulstilling mellem vejningerne, sådan alt kan vejes i samme skål.Kan veje op til 5 kg og vejer med 1g interval.Slukker automatisk efter 60 sek.

OBH 9821 Superior køkkenvægt

Unik, elektronisk køkkenvægt med kapacitet op til 15 kg. Den har stort LCD display og praktisk nulstillingsfunktion, der gør det muligt at veje flere ingredienser i samme skål.Slukker automatisk efter 2 minutter og den måler i gram, lb, fl:oz og ml. Den h

OBH 9836 Pure White køkkenvægt

Elektronisk køkkenvægt med stort LCD display.Den har nulstilling mellem vejningerne, så du kan veje flere ingredienser i samme skål. Kan veje op til 5 kg og den vejer med 1 g. interval. Slukker automatisk efter 60 sek.

OBH 9837 Balance 5000 køkkenvægt

Køkkenvægt med platform i rustfrit stål, der har belægning mod fingeraftryk.Den kan veje op til 5 kg. og vejer i 1 grams interval. Slukker automatisk efter 60 sek.