Produkter i kategorien : Spisetid

Kop med hank Bodil - Krea

Sød kop med hank med Lille Pers bedste ven, elefanten Bodil. Hanken er let at holde med de små fingre.I samme serie er en flad tallerken og bestik.Se relaterede varer herunder.

Bestik Cirkeline, blå - Maki

Sød Cirkeline bestik i blå nuancer. Sættet består af en gaffel og en ske.Se relaterede varer herunder.

Multi bestik blå - Maki

Sød sæt med gaffel og ske i blå farver. Sættet passer perfekt sammen med tallerken og kop med Cirkeline, Bamse & Kylling og Kaj & Andrea.Se relaterede varer herunder.

Tallerken med rum, Bamse rød - Krea

Sød tallerken med Bamse, Kylling og Ælling. Tallerkenen har rum og er i dejlige røde farver. Se også den sode kop med hank i samme farver.

Tallerken med rum, Cirkeline blå - Krea

Sød børnetallerken med Cirkeline og hendes venner. Tallerkenen er med rum og i skønne blå farver. Se også den søde kop med hank, der passer perfekt til.Se relaterede varer herunder.

Tallerken med rum, Kaj & Andrea rød - Krea

Sød børnetallerken i rød med rum. Tallerkenen er med Kaj & Andrea og i skønne røde farver. Se også den søde kop med Kaj & Andrea, der passer til.Se relaterede varer herunder.

Tallerken med rum, Bamse blå - Krea

Bamse tallerken i blå med rum. Bamses venner Kylling og Ælling er også med. Se bamse koppen der passer til.Se relaterede varer herunder.

Dyb tallerken blå - KIDS by FRIIS

Dyb tallerken i melamin med dyremotiver. Tallerkenen er i blå nuancer og passer perfekt sammen med krus og bestik i samme farver.Se relaterede varer herunder.

Bestik sæt ske og gaffel lilla - KIDS by FRIIS

Sød bestik sæt med ske og gaffel i melamin. Bestikket kan fint kombineres med krus og tallerken i samme lilla nuancer.

Flad tallerken gule blomster - KIDS by FRIIS

Flad tallerken med gule blomster i melamin. Tallerkenen kan fint kombineres med bestik og krus i lilla farver.

Kop med hank lilla - KIDS by FRIIS

Sød kop med hank i melamin. Koppen er med dyremotiver, og kan fint kombineres med tallerken og bestik i samme nuancer. Se relaterede varer herunder.

Flad tallerken lilla - KIDS by FRIIS

Flad tallerken i melamin med dyremotiver. Tallerkenen kan fint kombineres med krus og bestik i samme lilla nuancer.

Dyb tallerken/skål lilla - KIDS by FRIIS

Dyb tallerken / skål i melamin med dyremotiv. Tallerkenen er i lilla og passer fint sammen med krus og bestik i samme nuancer.Se relaterede varer herunder.

Star Wars kop

Sej børneservice med Star Wars. Kop lavet af melamin - 100% BPA fri.I samme serie fås: Dyb tallerken og bestikMål: 7,8 x 10 cmTåler maskin opvask, ikke microovn

DKK 29.95

Star Wars kop

Spiderman flad tallerken

Sej børneservice med Spiderman. Flad tallerken lavet af melamin - 100% BPA fri.I samme serie fås: Kop, dyb tallerken bestikMål: 22 cmTåler maskin opvask, ikke microovn

Service i porcelæn, politibil - Pia & Per

Elegant og praktisk porcelænssæt med politibil. Sættet består af en kop, en dyb tallerken og en flad tallerken. Alt kan komme i opvaskemaskinen og kan også bruge i microbølgeovnen. Leveres i en elegant gaveæske.

Tallerken med 3 rum, eventyr - KIDS by FRIIS

Flot tallerken med 3 rum, lavet af melamin. Skønne motiver fra eventyr, som passer perfekt sammen med krus og kopper med hank fra samme serie.Se relaterede varer herunder.

Flad tallerken, fyrtøjet dreng - KIDS by FRIIS

Sød flad tallerken, lavet af melamin. Skønne motiver fra Fyrtøjet, som passer perfekt sammen med krus og kopper med hank fra samme serie.

Dyb tallerken, fyrtøjet - KIDS by FRIIS

Sød dyb tallerken, lavet af melamin. Skønne motiver fra Fyrtøjet, som passer perfekt sammen med krus og kopper med hank fra samme serie.Se relaterede varer herunder.

Krus, dyr i sneen - KIDS by FRIIS

Melamin krus med snefnug. Passer perfekt sammen med tallerkner og kop med hank fra samme serie med dyr i sneen.Se relaterede varer herunder.

Kop med hank, fyrtøjet pige - KIDS by FRIIS

Melamin kop med hank, prinsesser. Passer perfekt sammen med tallerkner og krus fra eventyr serien. Let at holde fast ved med de små fingre.Se relaterede varer herunder.

Kop med hank, fyrtøjet dreng - KIDS by FRIIS

Melamin kop med hank, prins. Passer perfekt sammen med tallerkner og krus fra eventyr serien. Let at holde fast ved med de små fingre.Se relaterede varer herunder.

Tallerken med 3 rum, dyr i sneen - KIDS by FRIIS

Flot tallerken med 3 rum, lavet af melamin. Skønne motiver fra "Dyr i sneen", serien, som passer perfekt sammen med krus og kopper med hank fra samme serie.Se relaterede varer herunder.

Flad tallerken, Dyr i sneen - KIDS by FRIIS

Sød flad tallerken, lavet af melamin. Skønne motiver fra serien "Dyr i sneen", passer perfekt sammen med krus og kopper med hank fra samme serie.Se relaterede varer herunder.

Kop med hank, Dyr i sneen - KIDS by FRIIS

Melamin kop med hank, fra "Dyr i sneen" serien. Passer perfekt sammen med tallerkner og krus fra samme serie. Let at holde fast ved med de små fingre.Se relaterede varer herunder.

Dyb tallerken, Dyr i sneen - KIDS by FRIIS

Sød dyb tallerken, lavet af melamin. Skønne motiver fra "Dyr i sneen" serien, passer perfekt sammen med krus, kop med hank og tallerkner fra samme serie. Se relaterede varer herunder.

Dyb tallerken, Eventyr - KIDS by FRIIS

Sød dyb tallerken, lavet af melamin. Skønne motiver fra "Eventyr" serien, passer perfekt sammen med krus, kop med hank og tallerkner fra samme serie.Se relaterede varer herunder.

Silikone dækserviet, traktor - Pia & Per

Elegant dækserviet med traktor, i hvid og lyseblå. Dækservietten er lavet af silikone, der kan tåle høj varme. Er let at rengøre med en våd klud, og kan også tåle at komme i opvaskemaskinen.Dækservietten er designet i Norge, og indgår i Pia & Pers sortime

Bestik sæt, Dyr i sneen/eventyr - KIDS by FRIIS

Sød bestiksæt med ske og gaffel i melamin. Bestikket passer perfekt sammen med øvrige børneservice fra eventyr og dyr i sneen serien.

Silikone dækserviet, sommerfugle - Pia & Per

Elegant dækserviet med sommerfugle, i hvid og lyserød. Dækservietten er lavet af silikone, der kan tåle høj varme. Er let at rengøre med en våd klud, og kan også tåle at komme i opvaskemaskinen.Dækservietten er designet i Norge, og indgår i Pia & Pers sor

Melamin spisesæt med Bamse & Kylling - Nordahl Andersen

Flot melamin spisesæt med Bamse & Kylling. Sættet indeholder

Melamin spisesæt med Kaj & Andrea - Nordahl Andersen

Flot melamin spisesæt med Kaj & Andrea. Sættet indeholder

Service i porcelæn, sommerfugl - Pia & Per

Elegant og praktisk porcelænssæt med lyserøde sommerfugle. Sættet består af en kop, en dyb tallerken og en flad tallerken. Alt kan komme i opvaskemaskinen og kan også bruge i microbølgeovnen. Leveres i en elegant gaveæske.

Flad tallerken med Bamse, lyserød - Krea

Sød tallerken i lyserøde farver med dejlige Bamse, der spiser honning.Bamse tallerken måler: 23 cm i diameterSe relaterede varer herunder.

Petit by Sofie Schnoor - Skeer - Shadow Rose

Sæt beståndende af to skeer i bambus, fra Petit by Sofie Schnoor. Skeerne har to størrelser, en lille og en lidt større.

Meraki - 3 pk Stofbleer

Super bløde stofbleer fra Meraki Mini. De er lavet af 100% økologisk bomuld.Pakken indeholder tre stofbleer i forskellige grå/grønne nuancer. Kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved høj varme.Mål 80x80 cm

Petit by Sofie Schnoor - Stofbleer 3 pak - Ocean

Lækre stofbleer fra Petit by Sofie Schnoor i det populære leaf print. Stofbleerne kommer i en 3 pak, hvor 2 af dem er med print, og den sidste i ens farvet.

Petit by Sofie Schnoor - Stofbleer 3 pak - Blue

Lækre stofbleer fra Petit by Sofie Schnoor i det populære leaf print. Stofbleerne kommer i en 3 pak, hvor 2 af dem er med print, og den sidste i ens farvet.

Petit by Sofie Schnoor - Spisesæt - Blue

Det fineste spisesæt i bambus fra Petit by Sofie Schnoor, i det populære leaf print.Sættet består af:1 kop1 skål1 tallerken

Petit by Sofie Schnoor - Spisesæt - Shadow Rose

Det fineste spisesæt i bambus fra Petit by Sofie Schnoor, i det populære leaf print.Sættet består af:1 kop1 skål1 tallerken

Petit by Sofie Schnoor - Skeer - Blue

Sæt beståndende af to skeer i bambus, fra Petit by Sofie Schnoor. Skeerne har to størrelser, en lille og en lidt større.

Petit by Sofie Schnoor - Stofbleer 3 pak - I.rose

Lækre stofbleer fra Petit by Sofie Schnoor i det populære leaf print. Stofbleerne kommer i en 3 pak, hvor 2 af dem er med print, og den sidste i ens farvet.

Star Wars Rebels dyb tallerken af melamin

Sej børneservice med Star Wars. Dyb tallerken lavet af melamin - 100% BPA fri.I samme serie fås: Kop og bestikMål: 19,5 cmTåler maskin opvask, ikke microovn

Service i porcelæn, traktor - Pia & Per

Elegant og praktisk porcelænssæt med blå traktor. Sættet består af en kop, en dyb tallerken og en flad tallerken. Alt kan komme i opvaskemaskinen og kan også bruge i microbølgeovnen. Leveres i en elegant gaveæske.Bemærk venligst at der kan være 3 - 5 dag

Mininor - Sutteflaske 320 ml, plast

Enkel sutteflaske fra Mininor

Chicco, Tudekop, Grøn

Herlig tudekop som følger barnets udvikling

Chicco, Tudekop, Rød

Flot tudekop fra Chicco med tre funktioner

Chicco, Ske & Gaffel

Et godt begyndersæt til de mindste

Chicco, Flaskebørste, Nylon

Praktisk flaskebørste fra Chicco med 2-i-1 funktion

Mininor, Madeskeer m. Varmesensor, Lyserød

Madeske med lyserød varmesensor

MAM, Tallerken & Skål, Rosa

2-delt tallerkensæt i flot rosa farve fra MAM.

MAM, Tallerken & Skål, Grøn

Flot tallerkensæt i neutral grøn farve og med skridsikker underside.

MAM, Tallerken & Skål, Blå

Flot 2-trins tallerkensæt fra MAM.

MAM, Bestiksæt, Blå

Lær den lille at spise selvstændigt med dette praktiske bestiksæt

MAM, Bestiksæt, Lyserød

Skønt bestiksæt med tre dele

MAM, Bestiksæt, Grøn

Bestiksæt i flotte farver fra MAM

MAM, Varmesensitive Madskeer, Blå

Begynderske med hygiejnisk opbevaringsboks

MAM, Varmesensitive Madskeer, Grøn

Varmesensitive begynderskeer til den lille

MAM, Varmesensitive Madskeer, Lilla

Praktisk begynderske med varmefølsom spids

MAM, Drikkekop 190 ml, Lyserød

Spildfri drikkekop med blød drikketud

MAM, Drikkekop 190 ml, Blå

Drikkekop til de mindste fra MAM

MAM, Drikkekop 270 ml, Lyserød

Flot og funktionel drikkekop

MAM, Drikkekop 270 ml, Blå

Den perfekte overgang fra drikkekop til kop.

MAM, Starter Kop 150 ml, Lyserød

Lyserød drikkekop til de mindste

MAM, Starter Kop 150 ml, Blå

Drikkekop med skridsikre håndtag

Bambino, Hagesmæk, Rød/Rosa

Absorberende frotté hagesmække

Bambino, Hagesmæk, Grøn/Blå

Hagesmække fra Bambino i praktisk størrelse

Bambino, Hagesmæk, Easy Wipe

Vand- og smudafvisende hagesmæk fra Bambino

Bambino, Hagesmæk, Easy Wipe

Vandafvisende hagesmæk i sprudlende farver

Bambino, Drikkekop, Easy Sip

Spildfri tudekop med silikonetud fra Bambino

Bambino, Spildsikker Tudekop, Blå

Flot spildfri tudekop til drenge

Bambino, Spildsikker Tudekop, Rød

Flot tudekop med spildfri funktion

MAM, Anti-Kolik Suttteflaske, 260 ml

Anti-kolik sutteflaske

MAM, Anti-Kolik Suttteflaske, 260 ml

Sød sutteflaske fra MAM med antikolik system

MAM, Sutteflaske 270 ml, Blå

Sutteflasken som dit barn selv kan bruge

MAM, Sutteflaske 270 ml, Lilla

Unik sutteflaske med innovativ SkinSoft flaskesut

BimBamBoo, Bambus Spisesæt, Safari

Bæredygtigt spisesæt i sjovt design

BimBamBoo, Bambus Spisesæt, Ugler

Spisesæt med farverigt dyreprint

MAM, Flaskesut, Silikone

Symmetrisk flaskesut som passer perfekt til barnets mund

MAM, Flaskesut, Silikone

Symmetrisk flaskesut som passer perfekt til barnets mund

MAM, Flaskesut, Silikone

Symmetrisk flaskesut som passer perfekt til barnets mund

MAM, Flaskesut, Silikone

Symmetrisk flaskesut som passer perfekt til barnets mund

Chicco, Step Up 0+ Sutteflaske, 150 ml

Innovativ sutteflaske somaccepteres af 96% af alle nyfødte.

Chicco, Step Up Startsæt, Stor

Kom godt fra start med dette fantastiske startsæt fra Chicco

Chicco, Step Up Startsæt

Step Up startsæt til den nyfødte

Babymoov, Servicesæt, Blå

Flot og underholdende spisesæt - med livstidsgaranti

Babymoov, Luksus Nutribaby Plus Madmaskine, Grå

Luksuriøs madmaskine til den travle hverdag

Babymoov, Luksus Nutribaby Plus Madmaskine, Hvid

Funktionel madmaskine for hele familien

Babymoov, Nutribaby Madmaskine, Grå

Fantastisk madmaskine med mange funktioner

Babymoov, Nutribaby Madmaskine, Hvid

Brugervenlig madmaskine til hele familien

Chicco, Tallerkensæt

Tallerkensæt med sjovt dyreprint

Pippi, Savlesmæk m/ Knap, Rød

100% savletæt

Pippi, Savlesmæk m/ Knap, Grøn

Simpel og effektiv savlesmæk

Pippi, Savlesmæk m/ Knap, Blå

Praktisk savlesmæk med indbygget membran

Pippi, Savlesmæk m/ Knap, Lilla

Savlesmæk fra Pippi - Økologisk bomuld

Mininor - Flaskesut, 2pak

2-pak flaskesut med antikolikventil